(online) afspraak maken

Plan hier online uw afspraak.

U kunt zonder verwijsbrief terecht bij onze mesologen. In overleg kan een verwijsbrief handig zijn voor voedingsondersteuning. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Ruth Devilee: info@mesologie-tilburg.nl

Michel Bosman: michel@mesologie-tilburg.nl

Nina van Jaarsveld: nina@mesologie-tilburg.nl

Consult

Een consult maar ook de intake, duurt 1 uur. Voor de intake wordt vooraf een vragenlijst ingevuld. Dit gaat digitaal via een online portaal. De toegangslink ontvangt u per e-mail als u een afspraak heeft ingepland. 

Administratie

Heeft u vragen over uw factuur dan kunt u een e-mail sturen naar: administratie@mesologie-tilburg.nl

Huizer Apotheek

Heeft u vragen over uw recept, mesologische medicatie of voor een herhalingsrecept bij de Huizer Apotheek dan kunt u een e-mail sturen naar: post@huizerapotheek.nl

Praktijkadres

Willem II-straat 14 | 5038 BG | Tilburg | Tel: 013 455 87 79 | Kvk: 172533310000 | BTW ID nummer: NL 002153789B64
info@mesologie-tilburg.nl

Routebeschrijving en parkeren

 Openbaar vervoer: De Willem II-straat is gelegen 300 meter vanaf het centraal station en het busstation. Het is vanaf het station ongeveer 4 minuten lopen. Sla vanaf het station linksaf de Spoorlaan op. De tweede straat rechts is de Willem II-straat. 

Met de auto: Vanaf richting Eindhoven, Den Bosch A58, A65. Neem afslag 10 Hilvarenbeek. Bij verkeerslichten rechts afslaan richting centrum naar de Kempenbaan/Ringbaan-Oost. Volg de Ringbaan-Oost tot voor de spoorbrug. Bij de verkeerslichten voor de spoorbrug linksaf slaan naar de Spoorlaan. Volg tot aan de kruising en sla rechtsaf onder het spoor door naar NS-plein. Sorteer links voor en sla linksaf naar de Burgemeester Broxlaan. Hier kunt u parkeren en de weg te voet vervolgen linksaf via de Willem II-passage onder het spoor door en dan bij de Spoorlaan oversteken naar de Willem II-straat. Ook kunt u verder rijden over de Burgemeester Broxlaan tot aan de T-splitsing met de Jan Heijnstraat en bij de verkeerslichten links afslaan naar de Jan Heijnstraat en onder het spoor door bij de verkeerslichten naar links de Hart van Brabantlaan op. Blijf op de rechterbaan en vervolg de weg naar de Spoorlaan tot voorbij het station. Hier kunt u kort (max. 2uur) parkeren aan de rechterzijde van de straat of door rijden naar de parkeergarage Pieter Vreedeplein (volg de P borden) 

Vanaf richting Waalwijk N261. Rij de stad in en vervolg de weg. Ga bij de kruising rechtdoor en rij door tot aan de rotonde met het huis erop. Neem de tweede afslag (rechtdoor) naar de Ringbaan-West en vervolg tot aan de kruising met rechts de moskee. Blijf rechtdoor rijden over het spoor en neem de linkerbaan om voor te sorteren. Sla bij de kruising links af de Hart van Brabantlaan op. Blijf op de rechterbaan en vervolg de weg naar de Spoorlaan tot voorbij het station. Hier kunt u kort (max. 2uur) parkeren aan de rechterzijde van de straat of door rijden naar de parkeergarage Pieter Vreedeplein (volg de P borden) 

Vanaf richting Breda A59. Neem afslag 11 Goirle. Sla bij de verkeerslichten rechtsaf naar de Blaakweg N630. Rij door tot de Kruising met de Baronielaan en voeg in (rechtdoor) op de Ringbaan West. Rij door tot aan de kruising met de Hart van Brabantlaan en sla rechts af (bij woontoren Westpoint). 

Blijf op de rechterbaan en vervolg de weg naar de Spoorlaan tot voorbij het station. Hier kunt u kort (max. 2uur) parkeren aan de rechterzijde van de straat of door rijden naar de parkeergarage Pieter Vreedeplein (volg de P borden) 

Betaald Parkeren Spoorlaan: Op de Spoorlaan zijn diverse parkeerplaatsen langs de rijbaan. U kunt hier kort parkeren, max 2 uur. Op de Spoorlaan zijn ook diverse invalidenparkeerplaatsen. 

Parkeergarage Pieter Vreedeplein: De parkeergarage zit in de Magazijnstraat, vanaf de Spoorlaan de eerste straat rechts na de Willem II-straat. U kunt hier lang parkeren. De parkeergarage is op 3 minuten loopafstand van de Willem II-straat. 

Burgemeester Broxlaan: Op de Burgemeester Broxlaan zijn diverse parkeerplaatsen langs de rijdbaan. Ook kunt u parkeren in de Spoorzone. Via de Willem II-passage loopt u naar de Willem II-straat. Het is ongeveer 5 minuten lopen naar de praktijk. Parkeren aan de Burgemeester Broxlaan is voordeliger dan aan de Spoorlaan of de parkeergarages. Voordeel is ook dat u niet de Spoorzone door en om het station hoeft te rijden. 

Vrij Parkeren In de wijk Theresia / Besterd kunt u vrij parkeren. Vanuit Theresia is het via de Lange Nieuwstraat en de Willem II-passage ongeveer 10-15 minuten lopen naar de praktijk. 

Kaart op Google Maps